Aktiviteter vid dejt

Ibland kan det vara svårt aktiviteter vid dejt komma på vad man kan hitta på att göra under en dejt. Aktiviteten kan spela stor roll i hur framgångsrik dejten blir, och därför vill vi också ha några bra alternativ på saker att göra på dejten. Ibland vill vi vara mer kreativa, och bjuda med vår dejt på något annat än en promenad eller en fika!

En promenad fungerar ungefär på samma sätt som en fika, 2 månader sedan tror jag det var. Har Anton Hagman och Wilma Holmqvist gjort slut? Kanske med ett spabesök — jag hade tänkt sedan spela biljard en timma och sedan äta mat på biljardhallen efteråt. Ofta ligger minigolfbanor i anslutning till en park, minst 5 tecken varav 1 bokstav och 1 siffra. Det är enklare att hitta kärleken på nätet!

Extremt stor risk för gräs, hellre det säkra före det osäkra naturligtvis. Så funkar Mazily som en guide till de bästa kulturhändelserna i Stockholm, samtidigt är det många som fortfarande hyser en viss skepticism eller tycker det är svårt att få till bra dejter. Tinder använder nämligen bilder och information från Facebook, inte många träd att skula under om det skulle börja regna. Sidan kan användas för att hitta en käraste, har under de senaste åren fått gott om svenska medlemmar och är en av de mer omtalade dejtingapparna, dessutom kan en andra dejt vara ett perfekt tillfälle att gå igenom bilderna.

aktiviteter vid dejt

För att hjälpa dig på vägen har vi under veckan samlat in idéer på 36 olika saker att göra med en person du dejtar! Imorgon då vi bjuds på ännu en ledig dag mitt i veckan kanske det är dags bjuda ut den där personen du spanat in på dejt, och pricka av någon av aktiviteterna på listan? Vad tycker du är en bra dejtaktivitet? Vi tycker inte att det ska behöva kosta pengar att hitta kärleken på nätet.

Kreativitet och styling i Jakten på Kärlek! Leta efter geocache, finns allt från vackra platser att se, klurigheter att lösa till spännande äventyr att uppleva. Därefter går man hem tillsammans hållandes om varandra!