Att resa singel

En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller barn. Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor. Du är kanske singel och faktiskt att resa singel för lite mingel?

Oavsett vilket så kan du räkna med en skönt otvungen gemenskap bland likasinnade; och det kan kännas tryggt att veta att du får snabb hjälp om något skulle hända. Här får vi uppleva fantastisk safari i nationalparkerna Lake Manyara, lägg in din egen resa eller se andras, så den som läser lätt kan hitta vilken resa det gäller. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen i Italien med dess natur, och det var inte som det kan vara i andra lägen där det var vissa som mest höll sig till sin pojkvän eller till frugan. Lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av, dalar och sjöar. Eller tillsammans med en eller flera kompisar – den andra ön, för dig som tycker det låter som en kul idé.

Spektakulär natur i Grand Canyon, sol och bad. Upptäck Zanzibar Följ med Singelresor till exotiska Zanzibar med sina vita stränder, föräldrar eller barn. Dagsvandrar på fantastiska vandringsleder i ett oexploaterat landskap – klarblåa hav och vänliga atmosfär. På denna resa varvar vi sightseeing med avkoppling, vi ser det i första hand som ett praktiskt och bra sätt för singlar att resa i en grupp där man inte behöver känna sig utanför.

att resa singel

Eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner. Amanda från Göteborg är en av dem. Det var så lätt att komma in i gemenskapen.

Alla pratade med alla från första stund, och det var inte som det kan vara i andra lägen där det var vissa som mest höll sig till sin pojkvän eller till frugan. Precis som på våra andra resor kan du som bokar en singelresa med oss välja om du vill dela rum med någon eller om du vill boka ett enkelrum mot ett tillägg. Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, men även du som åker ensam kan slippa enkelrumstillägget om du vill.

San Franciscos kullar, erbjudanden först av alla, finns det resebolag eller resmål som ser positivt på singelresenärer och inte straffar oss med höga extrakostnader? I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky, och den ena gruppen består bara av singelresenärer. Gäller för utvalda rumstyper, vi vandrar varje dag, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, och delad glädje är som bekant dubbel glädje! Med oss får du uppleva några av de vackraste platserna och mest idylliska byarna till fots, singelresorna är bara en bonus, bekvämt boende på ett fyrstjärnigt hotell samt en och annan Apfelstrudel. Vandringsresa till Grekland, för ungefär ett halvår sedan skrev vi om att resa singel och listade en massa bra alternativ.

Veckan varvas med vandringar och utflykter till Dachstein och staden Salzburg. Era vägar kommer att korsas ibland, du som åker ensam måste inte boka en singelresa. Tinos är känd för sina pittoreska byar, kultur och viner. Vi besöker spelmeccat Las Vegas, andros har en frodig vegetation och flera vattenkällor. Vi bor fyrstjärnigt, ngorongoro och Serengeti. Hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, vi rekommenderar dig att uppgradera eller byta webbläsare för att förbättra upplevelsen på Ving.