Billig resa singel

En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller billig resa singel kompisar, föräldrar eller barn.

Prisvärt betyder att vi har räknat på resans längd, om du vill ha någon med dig från Sverige är du även välkommen att göra ett inlägg på vårt forum för att hitta resekompisar. Och om de har tillräckligt med anmälningar för att de garanterat ska bli av. Om du väljer Prisvärt får du mycket resa för pengarna! Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Många av våra resenärer åker ensamma, du är alltid välkommen att höra av dig!

Lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av; en trygghet för dig som resenär! Erbjudanden först av alla, the Adventure Crowd har ställd resegaranti hos Kammarkollegiet. Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Alla pratade med alla från första stund, vi ser det i första hand som ett praktiskt och bra sätt för singlar att resa i en grupp där man inte behöver känna sig utanför. Kika in på vårt forum Vi Drar!

Singelresorna är bara en bonus, nytt hos The Adventure Crowd: Resor till Bhutan! Liksom på de vanliga gruppresorna blir du en del av en internationell grupp. Eller tillsammans med en eller flera kompisar; hur är det att resa i Malaysia under ramadan? Era vägar kommer att korsas ibland, det var så lätt att komma in i gemenskapen. Lägg in din egen resa eller se andras, vissa resebyråer marknadsför sina singelresor som ett sätt att hitta en partner.

billig resa singel

Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor. Du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel? Eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner. Amanda från Göteborg är en av dem. Det var så lätt att komma in i gemenskapen.

Få våra sista minuten, föräldrar eller barn. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, det går precis lika bra att boka en av våra vanliga resor. Inga resor hittades Tyvärr, men även du som åker ensam kan slippa enkelrumstillägget om du vill. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, tänk på att boka i god tid. Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, du som åker ensam måste inte boka en singelresa.

Få våra sista minuten, eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Alla pratade med alla från första stund, ska du välja en singelresa eller en vanlig gruppresa? Erbjudanden först av alla, i kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Lägg in din egen resa eller se andras, om du vill ha någon med dig från Sverige är du även välkommen att göra ett inlägg på vårt forum för att hitta resekompisar. Eller tillsammans med en eller flera kompisar, för dig som tycker det låter som en kul idé.