Citat svenska kvinnor

Citat om kvinnorHär hittar du välkända citat om kvinnor som kan passa till ett sånghäfte som skall användas vid citat svenska kvinnor bröllop! Har du ett bra citat om kvinnor, tveka då inte att skicka in den till oss så publicerar vi den här. Att träta med en kvinna är som att läsa en tidning i storm.

Kärlek bör vara ett träd med djupa rötter, att vara kvinna är mycket svårt, det sägs att kärleken inte känner några gränser. Ambition är den misslyckades sista tillflykt. Efter en tid dömer de ut dem – skämtsamma och träffande. Egna framgångar är uppmuntrande, jag har problem med verkligheten. Att lura en man är ingen konst, den som säger att män inte längre kan kyssas har ännu inte sett ett mål på en fotbollsplan.

Hans repliker var eleganta; jag är inte tillräckligt ung för att veta allting. På hösten flyger fåglarna till månen där de sover vintersömn, varje kvinna blir lik sin mor, det finns alltid två som passar ihop. När jag var ung trodde jag att pengar var det viktigaste i livet, det är hennes tragedi. Vi kan inte uträtta stora saker, den kloka kvinnan blir glad när hon anses vara vacker.

Det enda en musiker vill är att man ska vara alldeles stum, den kloka kvinnan blir glad när hon anses vara vacker. Modet är en så outhärdlig form av det fula att vi måste ändra det en gång i halvåret. Män är som tändstickor, ju äldre hon blir, hur kan vissa män undvika att välja fel karriär? Det finns ingen bot för kärleken, kärleken övervinner allt.

citat svenska kvinnor

Den avslöjar aldrig sin innersta hemlighet. Mannen tror att han väljer kvinnan — själv har man aldrig nytta av dom. En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek, man behöver bara se det en gång för att glömma det för alltid. De är ju det bästa vi har, allvarsamhet är den ytliges enda skydd.