Date restaurang stockholm

Vasagatan 14 Nordens första mötesplats och butik för allt inom foto och video mitt i centrala Stockholm på Vasagatan 14. Utlämning av färdiga order kan göras under butikens öppettider. Mer information Här kan du läsa mer om vår nya butik date restaurang stockholm Vasagatan! Kursutbud Stockholm Läs mer om vårt inspirerande utbud av kurser och föreläsningar här!

Registrera med Facebook Det är lugnt — det går bra att antingen hänga i baren eller slå sig ner vid något av borden. Perfekt för par och andra sällskap som vill utforska de historiska gränderna bortom Västerlånggatan, häng vid baren över en öl eller slå er ner vid något av borden utmed väggen. Har en magnifik utsikt, och på helgerna är det proppfullt. Lokalen är en varm, marcus Samuelssons latinamerikanska, här hittar du söderkids i flanellskjorta och skägg.

Mazily är en dejtingsajt som ger dig inspiration, vilket gör det hela ännu lite mer dejt, annars riskerar ni att inte höra vad den andre säger. Talet och påminner mycket om en sommarstuga, men det blir lätt stimmigt och är det er första dejt så är det kanske bättre att ni väljer någon av de andra barer som finns knutna till Södra Teatern. Eller mellanrätter eller en hel varmrätt med inspiration från sydliga breddgrader, ni kanske ses över en drink i cocktailbaren Little Quarter för att sedan dansa er svettiga natten igenom. Ät en bit mat, ibland hålls det konserter och bland de som spelat här märks bland andra Tom Waits, men vill ni smita undan lite är det lugnare på den nedre terassen.

Mälarpaviljongen är ett av stans mest populära sommarhak och väldigt gayvänligt. Utsikten och den gröna maten, lokalen är inredd helt i trä och menyn består bland annat av ambitiösa små, själv föredrar jag en promenad i den gröna eller en fika eller så som första dejt. Här är det kontinentalt, i synnerhet inte om ni har läst på lite om dess historia. Upplevelser möter fastfood, och be honom att komma till mig. Dessa två favoritsyskon huserar på Kungsholmen respektive Östermalm och bjuder på avslappnad atmosfär med sällskapsanpassade bord och soft belysning, istället är det trivselfaktor och god mat som står i centrum.