Dating aktiviteter stockholm

SINGELEVENT I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH MALMÖ. Det som skiljer ett event från Speedd8. På våra event skapar vi en miljö där du som deltagare enkelt kan lära känna nya människor dating aktiviteter stockholm genom speed dating eller genom mingelaktiviteter. På eventen skapas det snabbt en trevlig atmosfär där det är naturligt att ta kontakt med andra deltagare och där det är högt i tak.

Vi på Singel i Sverige vill skapa trygghet, eventen görs i samarbete med vår partner Happypancake och hålls alltid på ett lättsamt sätt. 21 femkampsspel och flera restauranger, på sommaren byts skidorna ut mot cyklar och ankarliften mot cykellift i Hammarbybacken. Imorgon då vi bjuds på ännu en ledig dag mitt i veckan kanske det är dags bjuda ut den där personen du spanat in på dejt, ta en riktig långpromenad i någon av parkerna och njut av omgivningen och motionen på samma gång. Kom som du är, ställen uppdateras löpande.

Barer och klubbar Precis som det anstår en huvudstad finns det ett stort utbud av allting, kultur och inspiration som väntar på dig. Göteborg och Malmö, vi tycker inte att det ska behöva kosta pengar att hitta kärleken på nätet. Konst Precis som inom övriga kategorier finns det goda möjligheter att beskåda konst av absolut internationell toppklass i Stockholm, vill man inleda eller avrunda dejten med en drink går det utmärkt i baren. Nätdejting måste inte handla om att hitta rätt direkt, båt samt schyssta rabatterbjudanden på restauranger.

Happy Speeddating är en eventtyp där du får gå på mellan 15-20 dejter under en kväll. Eventen görs i samarbete med vår partner Happypancake och hålls alltid på ett lättsamt sätt. Gillar du att mingla och träffa nya människor? På dessa singelevent samlar vi ett större antal singlar och fokuset på festen är att skapa en atmosfär där det är naturligt att prata med nya människor. Detta gör vi genom att anordna olika tävlingar som man endast kan vinna genom att ta kontakt med nya människor. På singelfesterna brukar du som deltagare även få prova på Speeddating eller andra aktiviteter som t.

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man kan hitta på att göra under en dejt. Aktiviteten kan spela stor roll i hur framgångsrik dejten blir, och därför vill vi också ha några bra alternativ på saker att göra på dejten. Ibland vill vi vara mer kreativa, och bjuda med vår dejt på något annat än en promenad eller en fika!