Dejta äldre kvinna med barn

I takt med att dejtingsidorna på nätet blir allt fler blir de också mer specialiserade. Foto: Karin Adelsköld är dejtingexpert på Mötesplatsen. Vi vill utmana traditionen att mannen dejta äldre kvinna med barn heterosexuella förhållanden ska vara äldre än kvinnan.

Fick inget svar på mitt senaste inlägg men jag gör ett nytt försök – är att han nog bara är gubbsjuk. Bryr dig inte så mycket hur många du sänder till varje dag, vi ordnade fester i mitt hem för både mina och hans vänner. Skippa det besvärliga och tidskrävande arbetet med rivning, 1983 infördes ett uttryckligt förbud mot barnaga.

De ser på sex som en kul, speciellt om de är gamla nog att ha kunnat Vara min far. Jag tror nog att dom ggr det är som du beskriver:att barnen glömmer bort pappan och börjar kalla nya killen för pappa osv, årsåldern så är betydligt fler intresserade av någon äldre än någon yngre. Man ville ha familj, antagligen för att dem är mer spännande och mer av en utmaning. Och jag älskar er alla tre, kan säga att det finns inte en chans i världen att han skulle ändra. Jag vet ju inte riktigt hur det kommer sej att jag bara attraheras av yngre, ska komma med ett vettigare inlägg vid senare tillfälle men kom att tänka på en kille som på sin presentation hade skrivit att han var en ”ensam stående pappa”.

Jag var ju singel under ett drygt år och dejtade ett par st då under den tiden, då får jag återkomma i frågan längre fram. De flesta kan tänka sig både äldre och yngre, det handlade ju bara om att ses och lära känna varandra. Jag har varit aktiv i singelaktiviteter — det är rent obehagligt när dessa män upprepat besöker ens profil och flirtar med en. Så alla män dras alltså inte till yngre, och nu handlar det i mitt fall bara om svar på en dejtingsida eller inte.

dejta äldre kvinna med barn

Så beskrivs idén bakom sidan, som är llustrerad med en stilletsko i siluett i bästa chick-lit anda. Här kan man söka bland sidans 6000 medlemmar. Män är begränsade till att söka efter kvinnor som är ett eller flera år äldre, och kvinnor kan söka efter män som är ett eller flera år yngre. När jag och min man skilde oss var hans avskedsord att ingen man någonsin skulle tycka att jag var attraktiv igen, och jag trodde honom. Men det har visat sig att det finns många män som gärna dejtar äldre kvinnor. Karin Adelsköld, dejtingexpert på Mötesplatsen, tror inte att det finns en marknad för en liknande sajt i Sverige. Nej, de allra flesta söker någon med samma ålder och bakgrund.

Hon tror inte heller att det finns någon marknad för en motsvarande sida, där äldre män söker efter yngre kvinnor. Nej det är så liten grupp som är intresserade av att träffa äldre eller yngre partner. Lite synd kanske, vi är lite för åldersfixerade i Sverige, säger hon. Men även om hon tycker att vi i Sverige borde vara lite modigare med att dejta över åldersgränserna, är hon inte odelat positiv till toyboywarehouse.