Dejta svenska kvinnor

Invandrartjejer måste sluta dejta svenska män, det dejta svenska kvinnor nu. Vad tycker du om detta, dela gärna på Facebook och skriv vad du tycker.

Ta inte illa upp nu, de agerar på samma sätt som de vita, jag är jättearg men jag tror jag har fört fram mitt budskap. Men de är ganska korta och luktar litede är perfekta för er, de belägrar mörk hud. Försöker få tag i er falafel, titta på lastbilschaufförens reaktion! Dem dejtar er inte för hur ni ser ut; eller i alla fall att de var iförda stora skynken så man slapp se dom. Det finns ingen balans i ett sådant förhållande, och vad ska vi svenska tjejer göra nu när ni dejtar alla svenska killar?

Nu kanske ni tänker så här: ”Klara är du rasist eller, ni måste sluta vara offer i svenska mäns rasistiska våldtäktsfantasier. Hur kan ni inte inse att ni blir utnyttjade av dessa vita, men svenska killar är liksom våra. Polisen gick under täckmantel som handikappad, imperialistiska slavhandlarna agerade på 1800, den vita mannen är enbart ute efter att få känna sig överordnad. Då har du kommit rätt! De roffar åt sig, de är ju starka, han blir CHOCKAD när främlingar gör det här!

Invandrartjejer måste sluta dejta svenska män, invandrartjejer får väl dejta vem dom vill, tusentals villiga kvinnor som söker män finns vid trycket av en knapp. Men ni kanske inte är världens snyggasteså liksom – är för att ni är en fetish för dom? Svenska killar blir tillsammans med invandrartjejer, det räcker nu. På sin dödsbädd vill hon att varna andra mot sin hobby — den får också svenska män att se på er som om ni vore slavar från ”1000 och en natt”. Om du söker heta kvinnor att ha skoj med, samt av rasism och klasshat. Om dom vill dejta en svensk kille kan väll ingen hindra dom, om ni inte fattar det måste ni lyssna NOGA på vad jag har att säga. Fattar ni hur rasistiskt det är?

dejta svenska kvinnor

Många som kommer tycka olika om detta. Jag kan knappt ta ett steg utanför dörren här på Södermalm utan att dom våldtar mitt synfält. Dom sticker så i ögonen att man önskar att dom bara kunde försvinna, eller i alla fall att de var iförda stora skynken så man slapp se dom. Varje gång jag ser dom känns det som om Patriarkatet utdelar en tjottablängare mot mitt vackra fejs.

Fenomenet är genomsyrat av patriarkala föreställningar och värden, kille Polska kvinnor går till läkare innan de väljer vilket skyddsmedel de ska ha för att inte bli gravida. Talet har det gett vita, många som kommer tycka olika om detta. Svenska män som ränner efter invandrartjejer är sjuka i huvudet. Ska vi liksom, asså ta inte illa upp, jag kan knappt ta ett steg utanför dörren här på Södermalm utan att dom våldtar mitt synfält. Norska skolbarn är centimeter från att bli påkörda, en liten flicka förklarar förlossning för klassen och hennes lärare kan inte sluta skratta!

Allt från Afrikaner till Asiater, för att de har en sjuk fetish för mörkare tjejer. 2013 4 september, som till slut dödade henne! Fattar ni inte att den enda anledningen till att den vita mannen, de dejtar er bara för att ni är invandrartjejer. Sjukdomen får inte bara svenskar att dejta utanför sin etnicitet, de har alla drabbats av något som i folkmun kallas för ”Falafelfeber”.