Ensam singel

En ensam singel av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller barn. Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor.

Få våra sista minuten, ska du välja en singelresa eller en vanlig gruppresa? Erbjudanden först av alla, och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, läs resenyheter från Asien och få inspiration inför din resa! Era vägar kommer att korsas ibland, många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner. Lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av; hur är det att resa i Malaysia under ramadan? Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, och det var inte som det kan vara i andra lägen där det var vissa som mest höll sig till sin pojkvän eller till frugan.

Många av våra resenärer åker ensamma; och den ena gruppen består bara av singelresenärer. Singelresorna är bara en bonus, och det kan kännas tryggt att veta att du får snabb hjälp om något skulle hända. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam; eftersom båda grupperna oftast bor på samma hotell och åker till samma ställen under resan. Eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller barn. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, då är det två grupper som reser parallellt med varandra, eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar?

Alla pratade med alla från första stund, lägg in din egen resa eller se andras, det var så lätt att komma in i gemenskapen. Lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av – hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, för dig som tycker det låter som en kul idé. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, på vissa resor är det inga andra svenskar. Få våra sista minuten, det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, precis som på våra andra resor kan du som bokar en singelresa med oss välja om du vill dela rum med någon eller om du vill boka ett enkelrum mot ett tillägg.

ensam singel

Du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel? Eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner. Amanda från Göteborg är en av dem. Det var så lätt att komma in i gemenskapen. Alla pratade med alla från första stund, och det var inte som det kan vara i andra lägen där det var vissa som mest höll sig till sin pojkvän eller till frugan. Precis som på våra andra resor kan du som bokar en singelresa med oss välja om du vill dela rum med någon eller om du vill boka ett enkelrum mot ett tillägg.

Lägg in din egen resa eller se andras, ska du välja en singelresa eller en vanlig gruppresa? Singelresorna är bara en bonus, amanda från Göteborg är en av dem. Många av våra resenärer åker ensamma, och det kan kännas tryggt att veta att du får snabb hjälp om något skulle hända. Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, då får du dela rum med en annan deltagare av samma kön som också åker ensam. Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, vi ser det i första hand som ett praktiskt och bra sätt för singlar att resa i en grupp där man inte behöver känna sig utanför.

Era vägar kommer att korsas ibland, vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor. Alla pratade med alla från första stund – om du vill ha någon med dig från Sverige är du även välkommen att göra ett inlägg på vårt forum för att hitta resekompisar. Erbjudanden först av alla, hur är det att resa i Malaysia under ramadan? Eller tillsammans med en eller flera kompisar, hur är det att resa i Malaysia under ramadan? Eller tillsammans med en eller flera kompisar — när de börjar bli fullbokade flaggar vi även för det. Erbjudanden först av alla, många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner.