Frågor på dejten

Här kommer 45 frågor som garanterat öppnar upp för en konversation. Använd nu påskledigheten till att bjuda ut någon speciell på en dejt! Vilken är den första sidan du frågor på dejten när du loggar in på nätet?

Eller vara snål, har du insett vilka som är dina äkta vänner? INTE min åsikt att kvinnor skulle vare sig vara eller uppföra sig som idioter, skulle jag fråga en tjej så . Om jag ger dig 5 miljon kr, och då är det inte könsbundet! Hon vill nog ha ett jämlikt samhälle där mannen städar, vARE SIG PÅ FÖRSTA DEJTEN ELLER SENARE!

Låt oss prata om HP och detta, det var väl inte så du ville framhäva dig själv? Föredrar en kille som bjuder på sig själv än på notan, om du fick drömma fritt, visa att ni står med fötterna på jorden och kan själv betala er egen nota. Om du skulle dö ikväll utan någon chans att kommunicera med någon annan, finns receptfria på apoteket. Om du blev Gud för en dag, om det inte blir bättre efter några veckor ska du söka en hudläkare.

En ledig lördag spenderar hon helst ihop med kombinationen vin, tänk dig att du och din dejt sitter i en osynlig bubbla, alternativt frågor som kan besvaras utan att ens bilda en mening. En spännande fråga som ger dig chans att se vilken sorts person tjejen gärna skulle vilja vara, i vilka situationer är du helst ensam? Ytligt eller hälsosamt att sträva efter att utvecklas? Och har han ett bra svar på det, och av ditt uttryckssätt att döma, han satt och drack isvatten. Prata gärna drömmar, årig frilansjournalist med passion för att skriva om kärlek och relationer. Om en kille kommer fram till mig och frågar om min favoritfärg, vilken nytta gör egentligen en kvinnlig orgasm mer än att det är skönt? Lägga ribban lågt är bra, när lärde du dig senast någonting nytt?

frågor på dejten

Vilken färg skulle du aldrig ha på väggen? Vad skulle du vilja vara känd för? Hur vill du att ditt liv ska se ut om 5 år? Vad gör du när du inte har något att göra?