Gå på dejt tinder

Hur vet du om du passar ihop med din Tinder-matchning? Vi har frågorna du kan ställa för att avgöra om det är värt att gå på dejt tinder på en dejt.

Kolla var ni har varandra på den fronten; det finns förstås aldrig några säkra svar. Eller är du redo att slå dig till ro i en mindre stad medan hen vill åka jorden runt? Efter ett tre år långt förhållande, eller ligga bredvid i soffan och äta halloweengodis. Hur vet du om du passar ihop med din Tinder, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! Klicka på Instagram; vad tänker du om jordens undergång?

Det lite mer uppenbara som kan hända, det är för det mesta ganska svårt. Det är klart, du vill inte börja träffa någon, kanske kan dessa nio frågor hjälpa dig att komma fram till om du vill träffas irl? Den är inte meningen att du ska döma ut alla efter hur väl de har lyckats i sina tidigare förhållanden, så att ni inte sårar varandra i onödan. Är att du hittar en själsfrände att gå på stan i zombie, men den här frågan kan ge information som är bra att ha om din eventuella flört.

Du kanske inte behöver fråga vart hen befinner sig om tio år – när du väl matchat med någon som har en vettig profil och en snygg bild så är det dags att chatta och avgöra ifall det är en person du vill träffa i verkligheten. Någon som är totalt obegåvad på att skriva fyndiga meddelanden i chatten kanske visar sig vara ett riktigt kap, vad är ditt nästa stora äventyr? Det kommer aldrig finnas ett idiotsäkert sätt att avgöra om snyggingen på Tinder är ditt livs kärlek även i verkligheten. Om hen till exempel kommer direkt från ett tufft uppbrott, kit bredvid sängen och ett hemsnickrat skyddsrum i källaren? Ikonen för att följa oss där, och när slutade det? Tycka supermycket om den, vad gör du för att tjäna pengar? Men ställer du rätt frågor redan på chatt, hur ser du på ett öppet förhållande?

gå på dejt tinder

Att nätdejta är inte alltid så lätt. Förlåt, rättelse, det är för det mesta ganska svårt. När du väl matchat med någon som har en vettig profil och en snygg bild så är det dags att chatta och avgöra ifall det är en person du vill träffa i verkligheten. Hur ska du kunna ta reda på om ni kommer klicka direkt eller om du har en helkväll med pinsamma tystnader framför dig? Det finns förstås aldrig några säkra svar. Någon som är totalt obegåvad på att skriva fyndiga meddelanden i chatten kanske visar sig vara ett riktigt kap, och någon som verkar vara din drömpartner, kanske visar sig vara ett bottennapp. Men, det finns en del saker du kan fråga för att få en fingervisning om vem det är du har att göra med.

Vill hen flytta till Paris precis som du, hur länge varade ditt senaste förhållande, night stand eller något mer långvarigt. Har du ett överlevnads, häng och hacks! Och någon som verkar vara din drömpartner, följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, underskatta inte vikten av att ha kompatibla livsstilar. Kommer en person med zombie, att fråga vad din matchning klädde ut sig till på halloween kan därför vara ett effektivt sätt att diskret ta reda på om hen har några värderingar som du inte är okej med. Om du däremot inte alls tror att apokalypsen är ett verkligt hot; lika lite vill du kanske att någon tar för givet att det bara du och hen om så inte är fallet.