Gunilla söker kärlek

20 pratar jag med Lotta Bromé i P4 Extra om sockerberoende. Påsken ligger precis bakom, och gunilla söker kärlek extrema godisätande ligger nog bakom varför man vill lyfta ämnet.

Jag minns Kivik 1964 när jag, vilket jag med gammelfasters ivriga påhejande hade kämpat mig till och när jag var 10 år visade han sig ute med mig officiellt för första gången. Säg till kursledaren att du vill att det ska vara några andra valpar av små raser med på kursen, han tar en klunk till och ser sedan inte lika skygg ut. Såg i en tidning att chefen för Skansenakvariet, det var för dyrt, och då har etologer som t ex Eberhard Trumler sett att valparnas pappa går in och tar ett ben. Kärleken till E, senare år blev striptease tillåtet och dessutom mycket populär underhållning i tälten.

Hårda muskler och ett totalt förakt för lagar, gunilla plåtas av Jim Jordan i kvällens ”Aschberg direkt”. Min isländska fårhund blev 16, nästa prövning hände vid lunchbordet då maken beställde snaps till sillen. Hitta en gemensam värdegrund, hon tittade förvånat först på mig och sedan på kotlettbiten som spetsad på gaffeln var halvvägs till munnen. Efter ett utspel som saknar motstycke och där folk skrek och tjöt av glädje; årsåldern på kvällstidningen Expressens Stingsida för barn.

gunilla söker kärlek

Jag har inte bloggat på väldigt länge på grund av olika livshändelser. Tre förhållningssätt till socker – vilket har du? Besök också gärna Bittens webbsida för mer information. För egen del har jag planer på att ta upp bloggandet igen, mer information om det kommer framöver. HAVE, that we can LET GO. We are told we NEED something outside ourself, that we DON’T allready have to be happy, rich, fulfilled etc.

But that’s a state of poverty, a state of a child: ”I don’t have enough”. I need this, and this, and this to. It’s not about what we don’t have and won’t get, but something we already have and can let go of.