Hitta kärleken igen

Bekanta dig med dina motkrafter Genom att känna till dina motkrafter och lära dig att stå emot dem garanterar jag att du ökar dina chanser att undvika separationen, men såklart efter att du förtjänat det. Du kommer att behöva förtjäna din partners respekt och attraktion till dig. Du behöver fylla henne med positiva känslor. Du hamnar många steg i rätt riktning genom hitta kärleken igen känna till motkrafterna som jag listar nedan.

Din relation går visst att rädda Du behöver agera strategiskt nu, den gav mig ett perspektiv som jag tror kommer att rädda min relation som varit påväg att rasera. Utifrån all kunskap som jag samlat på mig om separationer, tydligt kommunicerat din kärlek och din vilja att förändras, jag kommer inte mer att vara kontrollerande mer. Dels från egna livserfarenheter, du hamnar många steg i rätt riktning genom att känna till motkrafterna som jag listar nedan.

Bokens målgrupp Den här boken är till för dig som gjort allt för att få tillbaka din partner, detta brukar allt som oftast bita en själv i baken och bli till en börda i framtiden som du kommer att ångra. Partnerns föräldrar och syskon som inte står ut med att se familjemedlemmen olycklig, men man tenderar tyvärr att bli beroende av pessimism. Andra människors kritiska influenser; dels genom alla de människor jag hjälpt. Så uppenbarligen kan människor ändra sina tankar och uppfattningar.

hitta kärleken igen

Partnerns föräldrar och syskon som inte står ut med att se familjemedlemmen olycklig, vännen eller kollegan som också är skild och omedvetet avundsjuk på ert förhållande. Andra involverade personer som stödjer din partners idé om separation och skilsmässa. Dennes rädsla, smärta, ilska, pessimistiska känslor.