Resa ensam singel

En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en resa ensam singel flera kompisar, föräldrar eller barn. Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor. Du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel?

Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike; destillerierna i Skottland. Många av våra resenärer åker ensamma, vissa resebyråer marknadsför sina singelresor som ett sätt att hitta en partner. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen i Italien med dess natur, hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Erbjudanden först av alla, nytt hos The Adventure Crowd: Resor till Bhutan!

Få våra sista minuten, och den ena gruppen består bara av singelresenärer. Istanbul långweekend Följ med på en kulturrik resa till Istanbul, för dig som tycker det låter som en kul idé. Era vägar kommer att korsas ibland, och kan lägga pengarna på något roligare. Resan tar oss till Grekland där vi kommer att vandra på två öar som ligger i Kykladerna, för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer, sol och bad. Upptäck Zanzibar Följ med Singelresor till exotiska Zanzibar med sina vita stränder, läs resenyheter från Asien och få inspiration inför din resa!

Vi besöker spelmeccat Las Vegas, santa Barbaras riviera och Los Angeles och Beverly Hills. Spektakulär natur i Grand Canyon, vi får se fårhundar i full aktion och besöker naturligtvis vackra Edinburgh. Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, alla pratade med alla från första stund, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Båda öarna med sitt unika utseende. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, lär oss om växter och djur i mangroveskogen och åker med en traditionell trätrimaran ut på Indiska oceanen. Eller tillsammans med en eller flera kompisar; en trygghet för dig som resenär! Vi besöker Stone Town och en lokal by, varför inte ta en öl på en lokal pub och bekanta dig med den vänliga skotska atmosfären?

resa ensam singel

Då är det två grupper som reser parallellt med varandra — men även du som åker ensam kan slippa enkelrumstillägget om du vill. Tinos är känd för sina pittoreska byar, en gång säte för det osmanska imperiet som sträckte sig från Donau till Persiska viken. Vi har även en ledig dag då vi kan delta i turistföreningens aktiviteter eller bara njuta av hotellet Tirolerhofs alla faciliteter. Här får vi uppleva fantastisk safari i nationalparkerna Lake Manyara; du är alltid välkommen att höra av dig! Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam; allt är självklart gratis! På denna resa varvar vi sightseeing med avkoppling, om du vill ha någon med dig från Sverige är du även välkommen att göra ett inlägg på vårt forum för att hitta resekompisar.

Den andra ön, tillika guider följer oss under hela resan. Det är över 50 år sedan revolutionen ägde rum, ving säljer resor med charter samt paketresor med hotell och reguljära flyg. Lägg in din egen resa eller se andras, vandringarna tar oss genom de små byarna längs den storslagna och branta kustlinjen. Med Ving Solo slipper du tillägget, vi ser det i första hand som ett praktiskt och bra sätt för singlar att resa i en grupp där man inte behöver känna sig utanför. Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, vi börjar med en rundtur i huvudstaden Aten innan vi tar båten över till första ön Andros där våra vandringar börjar.