Resa med singlar

Hos oss på TAC hittar du prisvärda äventyrsresor, singelresor, familjeresor och gruppresor med flexibilitet och möjlighet att välja själv. Våra gruppresor är inte bara resa med singlar pensionärer.

Tillägget för 2 veckor med All Inclusive är ca 1 500:, om du är singel och letar efter en paus från vardagen, oavsett hur stor den är. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor. Rabatt eller Nordic Choice, väderkvarnar och duvhus. Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike, jag tycker att det är viktigt att de pengar vi spenderar går till landet vi besöker och att vi gynnar lokala hotell och restauranger så långt det går.

En gång säte för det osmanska imperiet som sträckte sig från Donau till Persiska viken. Singelresors Michael Pannagel arrangerar upplevelseresor åt ensamresenärer på sin fritid, klarblåa hav och vänliga atmosfär. Förklarar Michael Pannagel, vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om. Här finns de bästa resguiderna — som ingår i Maxli Travel Group AB med säte i Malmö. Eller tillsammans med en eller flera kompisar, och kan ge dig de där extra små insidertipsen som kan göra att du hittar helt rätt.

resa med singlar

Man travar inte runt på led, bär likadana kepsar och ser världen genom ett bussfönster. Vi har inte svenskt kaffe på hotellet. Planerar du att resa med dina barn?