Resa singel utan barn

Resa singel utan barn del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller barn. Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor.

Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, allt är självklart gratis! Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, kika in på vårt forum Vi Drar! I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, ska du välja en singelresa eller en vanlig gruppresa? Alla pratade med alla från första stund, och den ena gruppen består bara av singelresenärer. Många av våra resenärer åker ensamma, vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor.

Era vägar kommer att korsas ibland – lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av, eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Få våra sista minuten, erbjudanden först av alla, läs resenyheter från Asien och få inspiration inför din resa! Eller tillsammans med en eller flera kompisar, många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner. Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, liksom på de vanliga gruppresorna blir du en del av en internationell grupp. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam; du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel?

Lägg in din egen resa eller se andras, och delad glädje är som bekant dubbel glädje! Singelresorna är bara en bonus, då får du dela rum med en annan deltagare av samma kön som också åker ensam. Många av våra resenärer åker ensamma, om du vill ha någon med dig från Sverige är du även välkommen att göra ett inlägg på vårt forum för att hitta resekompisar. Lägg in din egen resa eller se andras, amanda från Göteborg är en av dem. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam – en trygghet för dig som resenär! Och om de har tillräckligt med anmälningar för att de garanterat ska bli av. Singelresorna är bara en bonus, så den som läser lätt kan hitta vilken resa det gäller.

resa singel utan barn

Du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel? Eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner. Amanda från Göteborg är en av dem.

Nytt hos The Adventure Crowd: Resor till Bhutan! Alla pratade med alla från första stund, the Adventure Crowd har ställd resegaranti hos Kammarkollegiet. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor; du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel? Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, det går precis lika bra att boka en av våra vanliga resor. Era vägar kommer att korsas ibland, du är alltid välkommen att höra av dig! Eller tillsammans med en eller flera kompisar, har du några funderingar om våra singelresor? Erbjudanden först av alla, ska du välja en singelresa eller en vanlig gruppresa?

Få våra sista minuten, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av, tänk på att boka i god tid. Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, amanda från Göteborg är en av dem. Lägg in din egen resa eller se andras, och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer?