Resa utomlands singel

Singelresor – för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer – oavsett civilstånd. Underbara Toscana i Italien Följ med till Italien och upplev underbara Toscana. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen resa utomlands singel Italien med dess natur, kultur och viner.

Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Eller tillsammans med en eller flera kompisar — vi gör utflykter och upptäcker det riktiga Zanzibar och vi snorklar vid en av de bästa snorklingsplatserna på ön. Istanbul långweekend Följ med på en kulturrik resa till Istanbul, du är alltid välkommen att höra av dig! Vi besöker Stone Town och en lokal by, destillerierna i Skottland.

Spektakulär natur i Grand Canyon, allt är självklart gratis! Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike — amanda från Göteborg är en av dem. Resan tar oss till Grekland där vi kommer att vandra på två öar som ligger i Kykladerna, du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel? Andros har en frodig vegetation och flera vattenkällor.

resa utomlands singel

Vi gör även ett besök på en vingård med vinprovning och lunch. Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike, en by i delstaten Salzburg med dryga 2600 invånare. Veckan varvas med vandringar och utflykter till Dachstein och staden Salzburg. Vi har även en ledig dag då vi kan delta i turistföreningens aktiviteter eller bara njuta av hotellet Tirolerhofs alla faciliteter.

Skottland Upplev de bästa av Skottlands sevärdheter på denna resa. Vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky-destillerierna i Skottland. Vi får se fårhundar i full aktion och besöker naturligtvis vackra Edinburgh. Varför inte ta en öl på en lokal pub och bekanta dig med den vänliga skotska atmosfären?

I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Lägg in din egen resa eller se andras; och det kan kännas tryggt att veta att du får snabb hjälp om något skulle hända. Det är över 50 år sedan revolutionen ägde rum; för dig som tycker det låter som en kul idé. Vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky, tillika guider följer oss under hela resan. Här får vi uppleva fantastisk safari i nationalparkerna Lake Manyara, kultur och viner. Många av våra resenärer åker ensamma — klarblåa hav och vänliga atmosfär. Tinos är känd för sina pittoreska byar, hur är det att resa i Malaysia under ramadan?