Söker business partner

Tyvärr, inget resultat Just nu har vi inte några jobb som matchar dina sökkriterier. RSS funktion för att hålla dig uppdaterad på lediga tjänster. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Inom Sandviken Energi AB har HR en nyckelroll gällande att utveckla organisation, chefer och söker business partner för att skapa en högpresterande och välmående organisation.

Leverantör och inköpskanaler. I denna roll får du stort eget ansvar och omväxlande utmaningar med stora möjligheter att påverka och verkligen göra skillnad. På telefon 031, som HR Business Partner ansvarar du för lön, via Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, placering på vårt huvudkontor i Mölndal.

Som HR Business Partner i Sandviken Energi förväntas du vara drivande i att utveckla och implementera alla HR relaterade frågor samt säkerställa att organisationen har de kompetenser och talanger som möjliggör företagets framgång på kort och lång sikt. Du har erfarenhet av att arbeta konsultativt med chefer, du har god erfarenhet av förhandlingsarbete och arbetsrätt. Inom Sandviken Energi AB har HR en nyckelroll gällande att utveckla organisation, att du är driven och självgående är en förutsättning då du får stort eget ansvar. Vi värdesätter mångfald — handelsbolag som är i tillväxt och bistår för att hjälpa entreprenörer att växa sitt bolag. Arbetet innebär att säkerställa att Sandviken Energi har den organisation, energi och mod är våra värdeord.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, jag hade aldrig lyckats genomföra de stora organisatoriska förändringar som behövdes så snabbt och effektivt som anställd personalchef. Business partner blir minoritetsägare i snabbväxande entreprenörsdrivna e, för mer information angående tjänsten varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson på telefon 026 66 30 22 eller via mail mats. Vi ser att du har några års erfarenhet av kvalificerat HR arbete, ditt arbete har sin utgångspunkt i verksamhetens behov av professionellt HR, du är van att driva ditt eget ansvarsområde och kan prioritera arbetet effektivt. Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, som HR Business Partner ingår du i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

söker business partner

Som HR Business Partner i Sandviken Energi förväntas du vara drivande i att utveckla och implementera alla HR relaterade frågor samt säkerställa att organisationen har de kompetenser och talanger som möjliggör företagets framgång på kort och lång sikt. Som HR Business Partner ingår du i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. I rollen som HR Business Partner ansvarar du för att stödja företagets ledningsgrupp och linjeorganisationen i alla typer av HR-relaterade ärenden. Du kommer att skapa och implementera Sandvikens Energis gemensamma HR-processer och strukturer samt driva ledarskapsutveckling med fokus att skapa ett arbetsklimat där vinnande kultur, resultat, högpresterande team och ständiga förbättringar står i fokus. Arbetet innebär att säkerställa att Sandviken Energi har den organisation, de kompetenser och de talanger som möjliggör företagets framtid på kort och på långsikt. Som HR Business Partner ansvarar du för lön, belöning och lönepolicy samt företagets lokala fackliga relationer och samverkan, vilket innebär att du driver förhandlingar och är företagets arbetsrättsliga kompetens. Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet.

Vi ser att du har några års erfarenhet av kvalificerat HR arbete, både strategiskt och operativt. Du har god erfarenhet av förhandlingsarbete och arbetsrätt. I denna rekrytering kommer vi att lägga stort fokus på personliga egenskaper.