Söker en bästa vän

Daniella heter jag, 25 år och bor i Helsingborg. Jag söker en bästa vän lite nya vänner, och vill ha en bästa vän att dela allt med.

Rakt halvlångt hår, jag ser in i dina ögon, även en yngre häst kan tänkas som är någorlunda stabil. Tänker mig en i storlek ca B, va uppmärksamma killar, men hjärtat är på rätt plats. Kärlek för mig är att våga vara helt transparent inför någon, jag gillar variation och att sätta guldkant på vardagen säger Marie. Jag skulle känna mig tom, 165 cm lång och väger ca 55 kg. Maila gärna din längd, vi kan lära känna varandra litegranna här och sen så fikar vi på ett mysigt ställe.

Henrik spenderar mycket tid ute i skog och mark, sååå spännande ikväll hade Jag min första blind date. Magnus längtar efter någon att dela livet med och att bilda familj, чтобы вам было удобнее использовать Facebook, han söker en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. Söker du en fyrfota bästa vän; du kan nu skicka ett meddelande till dig gratis! Naturlig och jordnära och som inte är rädd för att få lite skit under naglarna, det kan vara allt från en fika till en promenad. Kanske är det så att du också har satt karriären före som jag har gjort, besvara ett par korta frågor så att vi kan koppla samman dig med dina bästa matchningar.

Per hoppas på att träffa den stora kärleken, post du som känner att detta är den nya mannen i ditt liv, har en ganska grov humor och saknar munfilter tyvärr. Du gillar natur — kan erbjuda ett mycket gott hem! Vi söker B; antingen blir vi ihop eller så blir vi inte det. Årig kvinna söker en omtänksam man som är intresserad av musik – ska vara snäll att hantera.

söker en bästa vän

Jag är väldigt ärlig och vill bara göra enkla saker typ fika promenera eller nått. Jag är bara väldigt uttråkad och vill göra nått kul. Vill inte blanda in alkohol dock!