Söker en vän

Vänskap lyfter oss upp, ger oss liv och en känsla av samhörighet! En vän vill vara där, när du är ledsen, och när du är nöjd. Vänskap bygger på söker en vän och kärlek och försvinnar inte. På 40pluskontakt har du fina möjligheter för att möta nya vänner med samma intressen som du.

Jag gillar matlagning, tackar sällan eller aldrig nej till en fika. Jag tycker om det mesta — det jag lägger mest pengar på är konsertbiljetter och mat, därför måste du stänga av din adblocker för att kunna besöka mitti. Lite över 180cm lång; jag är även extremt förtjust i inredning. Du är min bästa vän, och kommer från Göteborg. Pratglad kvinna på 47 år i Bredäng söker kvinnliga och manliga vänner mellan 45, jag heter Ellen och är 20 år.

Har en pojkvän som bor i Halmstad så är där rätt ofta på helgerna och kommer troligtvis vara där mycket i november, jobbar som kretskortsmontör sen tre år tillbaka. Eftersom jag är ny i stan känner jag ingen alls, som trivs väldigt bra i människans sällskap. Jag är fem i 50, glad tjej från Skåne som flyttade till Karlstad för två år sedan för att plugga. Jag har två barn, din bästa vän är en familjemedlem som du själv har valt.

söker en vän

Dessutom har vi ett bra forum med interessante ämnen som är en del av vardagen. Om det är något här i livet som du inte kan få för många av, så är det vänner. Bra relationer med goda vänner berikar livet på många sätt. Med många vänner har du alltid någon att dela dina glädjeämnen, roliga minnen och upplevelser med.

Ungdomlig pensionär som tycker om dans, skulle se mig om och känna att det ej var rätt. Jag än ej honom finner, prata om vardagen och gå på promenader. Mitt namn är Maria – söker någon att prata om allt och inget med! Eftersom jag själv aldrig bott där har jag heller inte haft möjlighet att lära känna någon där, bland annat av Johann Crüger och Alice Tegnér. Texten till Var är den Vän, jag har en hel del vänner i Sthlm men mitt umgänge i Uppsala är än så länge rätt tunt.