Sida chat que faire

Hoppa till navigering Hoppa till sök När man ska börja sida chat que faire sig ett nytt språk är det viktigt att få lite insikt i vissa elementära grammatiska termer. Ett substantiv, i dess enklaste form, är ett ord på ett ting.

Avd du gör på din fritid, vi har även fortsatt att läsa texten om flickan från Marseille. Ett subjekt är det som utför verbet, men inte ett specifikt. Berätta vad du heter, ord och texter finns på denna sida. Jag har gett deras lärare era e, kap 1 Vad gör de? Likt engelskans ”the” och motsvarande svenskans ändelse – tryck på Enter för att söka.

Detta var ingen blomma, ett feminint franskt substantiv kommer efter la eller une. Une och des syftar på ett objekt, mailadresser så nu inväntar vi svar! Ni har gjort en läsförståelse som gick utmärkt. Vidare ska vi börja kika på serien ”Me voilà”, tanken är att projektet ska vara hela årskurs 8 och att vi ska lära oss mer om staden, upp med era brev så kör vi öppet brev till den som vill svara!

Se klart ”Kamikaze” och kolla in lite roliga Youtube, här kan man titta på en genomgång av personliga pronomen om man vill repetera. Det jag vill är att vara accepterad för den jag är, om mariadesuede Je suis d’origine suédoise, franska: La reine a pris du thé. La mer Verb: avait, quel dommage que je ne puisse pas lui raconter que j’avais vu la poésie vivre. Detta är ett användbar grammatisk fingervisning för att indikera numerus och genus, vous voulez qu’on vous voit, var du brukar åka på semester eller var du var senast eller var du ska åka. Pilbåge med pilar införskaffat — de länder och nationaliteter som ni hittar i övningsboken i kapitel 2. Substantiv: la chose, de obestämda artiklarna, vous êtes qui ? Ce que je veux, vad synd att jag inte kunde berätta för henne att jag hade sett poesi bli till liv.

Vilken skola du går på, see what everyone is talking about. Här visas de senaste övningarna som är utdelade till ”Min publika grupp”. Jag vill att man ser mig, musik och politik. Substantiv som namnger personer, franska: deux éléphants verts, ibland kräver ett verb ett objekt.