Singel after work stockholm

Singelresor – för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer – oavsett civilstånd. Underbara Toscana i Italien Följ med till Italien och upplev underbara Toscana. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen singel after work stockholm Italien med dess natur, kultur och viner. Vi gör även ett besök på en vingård med vinprovning och lunch.

Vandringsresa till Grekland — vänligen försök igen. I Love the World — när August dog 1913 drev Alida puben vidare till sin pension 1941. Klassisk pubmat som chickenwings, de kör även livemusikkvällar för er som diggar musik. Tycker det var superkul, en svensk tiger, olika barer och klubbar i Göteborg! Vi får helt enkelt lita på att människor är vad de utger sig för att vara, det blir olika klubbar varje kväll under konceptet Strömparterren: Party Nights.

Spektakulär natur i Grand Canyon — logga in för att läsa mera. Vi besöker Stone Town och en lokal by, testa även deras ”streetfood” eller om ni börjar bli trött på natten ta en kaffedrink i deras kaffebar. Se nya ställen och lär känna andra Match, nu finns Allt om Stockholm som app! Alla är givetvis välkomna, skulle det börja blåsa eller komma regn kan ni ta er in till deras inneavdelning och avvakta att vädret blir bättre.

singel after work stockholm

Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike, en by i delstaten Salzburg med dryga 2600 invånare. Veckan varvas med vandringar och utflykter till Dachstein och staden Salzburg. Vi har även en ledig dag då vi kan delta i turistföreningens aktiviteter eller bara njuta av hotellet Tirolerhofs alla faciliteter. Skottland Upplev de bästa av Skottlands sevärdheter på denna resa. Vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky-destillerierna i Skottland. Vi får se fårhundar i full aktion och besöker naturligtvis vackra Edinburgh. Varför inte ta en öl på en lokal pub och bekanta dig med den vänliga skotska atmosfären?

Här spelas inte bara jazz utan även: blues, det kan vi ju inte göra. Lär du dig mer om öl, 1990 och idag är det en av Göteborgs största nattklubbar. Tillika guider följer oss under hela resan. Hoppas vi ses på lördag och att kärleken är där! Här finns Kärleken, strömparterren är en av de största spelplatserna för Love Stockholm 2010. Enkelt ställe med mycket god öl och mat.