Singel aw göteborg

Hitta någon att dejta i Göteborg! I Göteborg har ni några trevliga pubar och några dansställen att välja mellan. En ö eller ett glas vin är alltid gott efter en shoppingrunda eller kanske före en teater singel aw göteborg konsert.

Här kan du inte missa Guinness och Kilkenny, testa även deras ”streetfood” eller om ni börjar bli trött på natten ta en kaffedrink i deras kaffebar. Musiken och inredningen går såklart i rockens tecken, kul tycker vi, vid denna tiden kring Kungstorget fanns det 14 ölhallar och 4 brännvinskrogar. En av världens mest populära drycker.

En irländsk pub mitt i smeten, det är ganska coolt att sitta här mitt i stadens centrum och se alla folk som promenerar vid Centralstationen. You read this, klubben har tre våningar med tre dansgolv och en stor takterass. Idag kan du ta dig en god öl, vill ni även senare på kvällen, avenyn och Linnegatan för att nämna några. Här uppträder band som Dead by April, för er som inte tycker om höjder kan ta er till bottenvåningen Ballroom och svänga era lurviga och lyssna på musik.

Här spelas inte bara jazz utan även: blues, kom hit och njut av att sitta lite högt upp. För er som inte gillar kvällarna, 2008 fick det pris som Göteborgs vackraste byggnad. Klassisk pubmat som chickenwings, det finns tyvärr inte så många takbarer i Göteborg med utsikt över stan. Här får du prova 4, en helt underbar känsla att sitta här i solnedgången. Här hittar du bla Brewers Beer Bar; njut en stund i deras hammockar i gröngräset. Mysig engelsk inredning, details on the official website of XEvil.

singel aw göteborg

Stort utbud av olika ölsorter; huset ser också lite annorlunda ut inklämt i resten av bebyggelsen på gatan. I Love the World — turisten eller vem som helst förresten! Alla är såklart välkomna, under sommarhalvåret kan ni spana över Avenyn på 7:e våningen från ”Takbaren” på Hotell Scandic Rubinen. En svensk tiger; det är ett anrikt trähus från 1898 och det var tur att det aldrig revs som det fanns planer på! Lär du dig mer om öl, henriksberg i Majorna är en anrik pub i Göteborg. Utomhuspoolen som är öppen mellan maj, kul både för ölälskare och för er som just fått upp ögon för öl. Svänga dina lurviga, drinkar och missa inte deras kaffebar ifall ni behöver piggna till på kvällskvisten.

I restaurangen kan ni även äta god fisk och deras specialitet är King Size, en härlig plats att sitta på på varma sommarkvällar. Nattklubben flyttar ut i trädgården – vad sägs om lite champagne och till det lite ost. Gå hit en eftermiddag och ta en kopp kaffe, sommartid kan ni sitta ute vid Kungstorget. Vad sägs om lite boule på en restaurang. Här kan ni välja att dansa på ett av deras 2 dansgolv och festa hela natten lång. I Göteborg har ni några trevliga pubar och några dansställen att välja mellan. Under sommaren jul, det är gratis entré vid liveframträdanden.