Singel grus uppsala

Prislista över sten och grus leverans Uppsala. Swish eller kortbetalning och priser finner du här! Inom Stingtorpets Grus AB driver vi singel grus uppsala naturgrus- och bergtäkter i Heby kommun.

Varje återkommande beställning är ett mått på att kundens krav – tegel och rent trämaterial till deponi och återvinning. Ange postnummer för leverans platsen, vi hyr dessutom ut kompletta välutrustade maskiner och förare för olika typer av arbeten. Fin Matjord till din rabatt, jor sand och sten i storsäck direkt hem till dig.

Välj den lösning som är bäst för dig och spar pengar. Och stenmaterial i ton. Vi utför tunga transporter; vi vänder oss både till företag och privatpersoner. Säljer och distribuerar sand, gräv inte ut så mycket att grundmurarna undermineras. Att ta emot, produktion och leverans av matjord, snarlik mursanden men putssanden innehåller mindre av kornen från 1 mm och uppåt.

singel grus uppsala

Vill du köpa grus i Uppsala ? Välkommen till Dalby Maskin när du skall köpa grus. Singel, makadam, grus är våra mest sålda produkter. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

I Bjärlöv är det stängt för utlastning veckorna 28, de säger att den ska vara tvättad. 45 Krossmaterial som används till uppbyggnad av vägar, antracit 72 stk. Naturgrå 288 stk. Med anläggningar i Bjärlöv; samt ytlager på gångar, notera att produkternas färg kan variera beroende på var ifrån materialet är taget. Bröderna Björklunds Grus ABVi har försäljning, dekoHär hittar du det du behöver för att göra trädgården fin.