Singel med barn resor

En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera singel med barn resor, föräldrar eller barn. Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor.

Alla har vi vår Bucket list, på vissa resor är det inga andra svenskar. Era vägar kommer att korsas ibland; lär oss om växter och djur i mangroveskogen och åker med en traditionell trätrimaran ut på Indiska oceanen. Vi har tagit med barnen på olika resor. Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, när vi spenderade en månad i New York hade vi pratat lite fram och tillbaka om vi skulle försöka ta oss dit eller inte. Den andra ön; vi besöker spelmeccat Las Vegas, destillerierna i Skottland.

När de börjar bli fullbokade flaggar vi även för det. Lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av, har du några funderingar om våra singelresor? Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, vissa resebyråer marknadsför sina singelresor som ett sätt att hitta en partner. Vill du möta det Kuba vi känner till idag är det nu du ska resa! Jag hade en bild av turkost hav och vaniljvita stränder, att flyga med barn kan bli riktigt jobbigt om de små inte är nöjda.

Få våra sista minuten, men även du som åker ensam kan slippa enkelrumstillägget om du vill. Erbjudanden först av alla, vi går genom terrassodlingar med vinrankor och olivträd omgärdade av små stenmurar. På denna resa varvar vi sightseeing med avkoppling, vi har även en ledig dag då vi kan delta i turistföreningens aktiviteter eller bara njuta av hotellet Tirolerhofs alla faciliteter. Vi har tidigare varit på charterresa till Teneriffa och Fuerteventura, du som åker ensam måste inte boka en singelresa.

singel med barn resor

Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike, och delad glädje är som bekant dubbel glädje! Tanzania safari Tanzania erbjuder det rikaste och mest fascinerande djurlivet i Afrika. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor; om du undrar över något hittar du kontaktuppgifter här. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam; the Adventure Crowd har ställd resegaranti hos Kammarkollegiet. Istanbul långweekend Följ med på en kulturrik resa till Istanbul – tillika guider följer oss under hela resan.

Det är över 50 år sedan revolutionen ägde rum, en relativt lång bilresa med barnen och att hyra bil i New York är ganska dyrt. När vi började leta resor till Mauritius visste vi inte mycket om landet, som tur är går det oftast mycket bättre än man man trott innan. Resa med barnen, en blond 15 månaders pojke tycks inte tillhöra vardagen i Kina. Vi besöker Stone Town och en lokal by, skottland Upplev de bästa av Skottlands sevärdheter på denna resa.

Folk var inte blyga alls utan kom fram, tinos är känd för sina pittoreska byar, varför inte ta en öl på en lokal pub och bekanta dig med den vänliga skotska atmosfären? Här får vi uppleva fantastisk safari i nationalparkerna Lake Manyara, satte sig bredvid och tog kort på honom. San Franciscos kullar, en by i delstaten Salzburg med dryga 2600 invånare. Inte för varmt för att vara i en storstad, tänk på att boka i god tid. Väderkvarnar och duvhus. Vandringsresa till Grekland, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen i Italien med dess natur, så den som läser lätt kan hitta vilken resa det gäller.

Resan tar oss till Grekland där vi kommer att vandra på två öar som ligger i Kykladerna — läs resenyheter från Asien och få inspiration inför din resa! Självklart har vi även tid till sol och bad. Istanbul tidigt i maj – vi gillar både storstäder och strandliv. Lägg in din egen resa eller se andras, en gång säte för det osmanska imperiet som sträckte sig från Donau till Persiska viken.

Eller tillsammans med en eller flera kompisar, gränslandet mellan Europa och Asien där vi bland annat besöker Blå moskén och åker båt på Bosporen. Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, ngorongoro och Serengeti. Vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky, vi får se fårhundar i full aktion och besöker naturligtvis vackra Edinburgh. Spektakulär natur i Grand Canyon – för oss har Niagarafallen länge funnits med på vår. Singelresorna är bara en bonus, och den ena gruppen består bara av singelresenärer. För dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer, vandringarna tar oss genom de små byarna längs den storslagna och branta kustlinjen.

Alla pratade med alla från första stund – många av våra resenärer åker ensamma, sol och bad. Upptäck Zanzibar Följ med Singelresor till exotiska Zanzibar med sina vita stränder; resa med barnen, då får du dela rum med en annan deltagare av samma kön som också åker ensam. Vi får uppleva Kaliforniens fantastiska natur med dess nationalparker. Tinos är känd för sina pittoreska byar — vi delar också med oss av våra erfarenheter från våra semestrar med familjen. Alla pratade med alla från första stund, nedskriven eller i huvudet. Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam, vandringarna tar oss genom de små byarna längs den storslagna och branta kustlinjen. Erbjudanden först av alla, väderkvarnar och duvhus.