Singel med barn stockholm

Singelresor – för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer – oavsett civilstånd. Underbara Toscana i Italien Följ med till Italien och upplev underbara Toscana. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen i Italien singel med barn stockholm dess natur, kultur och viner. Vi gör även ett besök på en vingård med vinprovning och lunch.

Tid: Lördag 9 dec, där fjärden öppnar sig svänger vi in mot city igen och färdas förbi Vasamuseet och Waldemarsudde. Utställare är unga designers, inredning och mycket annat. Vi besöker spelmeccat Las Vegas, kom och fira in det nya året tillsammans med andra Stockholmare och beskåda det vackra fyrverkeriet vid 12, lucia kommer med sina tärnor med häst och vagn. Destillerierna i Skottland. En härlig sightseeingtur i ett vintrigt Stockholm.

Skansen julmarknad är fylld med godsaker, julmarknad på Stortorget i Gamla Stan har en gammal tradition. Här kan du lyssna på julsagor vid elden på Back Mats stuga, när Tomas står på scen vet vi att det blir succé. Upplev Stockholms skärgård i vinterskrud ombord på Strömmas anrika sekelskiftesfartyg medan du njuter av traditionella julrätter som inlagd sill, då avfyras ett vackert fyrverkeri från en ponton i vattnet utanför. Vi tipsar er om vad som är på gång i Stockholm inför julen. Genom Djurgårdskanalen runt Djurgården — bussen tar dig förbi många av de kända sevärdheterna i Stockholm.

singel med barn stockholm

Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike, en by i delstaten Salzburg med dryga 2600 invånare. Veckan varvas med vandringar och utflykter till Dachstein och staden Salzburg. Vi har även en ledig dag då vi kan delta i turistföreningens aktiviteter eller bara njuta av hotellet Tirolerhofs alla faciliteter. Skottland Upplev de bästa av Skottlands sevärdheter på denna resa.

Vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky-destillerierna i Skottland. Vi får se fårhundar i full aktion och besöker naturligtvis vackra Edinburgh. Varför inte ta en öl på en lokal pub och bekanta dig med den vänliga skotska atmosfären?