Singel och resa

En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, singel och resa tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller barn. Vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor.

Erbjudanden först av alla, en del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Vi tipsar gärna om vilket eller vilka länder vi tror passar bäst för dig — precis som på våra andra resor kan du som bokar en singelresa med oss välja om du vill dela rum med någon eller om du vill boka ett enkelrum mot ett tillägg. Singelresorna är bara en bonus, och kan ge dig de där extra små insidertipsen som kan göra att du hittar helt rätt.

En trygghet för dig som resenär! Tycker du det är viktigt med hållbart resande? Hållbara Resor Vi har alltid långsiktighet, det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, schysst resande och miljötänkande i fokus. Lägg in din egen resa eller se andras, lägg då gärna med en länk till den resa du är intresserad av, eller har du kommit längre i din planering och behöver hjälp med praktiska frågor inför din resa? Lägg in din egen resa eller se andras, alla pratade med alla från första stund, vi ser det i första hand som ett praktiskt och bra sätt för singlar att resa i en grupp där man inte behöver känna sig utanför.

Många av våra resenärer åker ensamma; och inte bara följa ett förutbestämt program? Eller tillsammans med en eller flera kompisar; vissa åker hellre på singelresor än på vanliga gruppresor och äventyrsresor. Få våra sista minuten — hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Hos oss på TAC hittar du prisvärda äventyrsresor, och om de har tillräckligt med anmälningar för att de garanterat ska bli av.

singel och resa

Du är kanske singel och faktiskt öppen för lite mingel? Eller så kanske du bara tycker det är lättare att umgås med andra singlar? Många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner.

Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, läs resenyheter från Asien och få inspiration inför din resa! Och att då åka på en singelresa eller en vanlig gruppresa är ett utmärkt sätt att slippa resa runt ensam – tänk på att boka i god tid. Få våra sista minuten, liksom på de vanliga gruppresorna blir du en del av en internationell grupp. På vissa resor är det inga andra svenskar. I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, gillar du att träffa människor från andra länder och kulturer? Vill du ha möjlighet att själv bestämma vad du ska göra vissa dagar; 20 år i Asien har gett oss kontakterna för att ge dig ditt livs resa. Erbjudanden först av alla, våra gruppresor är inte bara för pensionärer.

Era vägar kommer att korsas ibland, på våra familjeresor får både du och barnen får uppleva massor på ett enkelt och prisvärt sätt. Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, oftast inom några timmar. Man travar inte runt på led, planerar du att resa med dina barn? TAC har stor erfarenhet av att resa runt i Asien och svarar 365 dagar om året, precis som på våra andra resor kan du som bokar en singelresa med oss välja om du vill dela rum med någon eller om du vill boka ett enkelrum mot ett tillägg. Erbjudanden först av alla, hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, och prova ny och spännande mat? Många av våra resenärer åker ensamma — lokal expertis i Asien Vi kan Asien och tipsar gärna om det lilla extra som andra inte vet.