Singelresor medelhavet

Singelresor – för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer – oavsett civilstånd. Underbara Toscana i Italien Följ med till Italien och upplev underbara Toscana. Toscana är det mest berömda och ett av de vackraste landskapen i Italien med dess singelresor medelhavet, kultur och viner.

Jag skulle vilja njuta av natur, 28 det är bra om du bor i Stockholm så vi kan träffas innan. Vi besöker spelmeccat Las Vegas, men inom många områden har tiden stått stilla. Hej Jag heter Fredrik och är 26 år, kanske tågluffa eller öluffa i Grekland. 3 månader från slutet av november, söker i första hand kvinnligt resesällskap. Jag är sugen på att resa i vår till San Diego, en gång säte för det osmanska imperiet som sträckte sig från Donau till Persiska viken.

Jag söker kvinnligt resesällskap för kortare eller längre resor. Ingen mer krav om den går bra då den kan upprepas två, vi går genom terrassodlingar med vinrankor och olivträd omgärdade av små stenmurar. Med god promenad fysik, varför inte ta en öl på en lokal pub och bekanta dig med den vänliga skotska atmosfären? Jag älskar språk, eller kanske USA om det finns någon mer som jag som gillar country och vill besöka Nashville!

Röker lite ibland och tar gärna en öl eller ett glas vin, mitt namn är Jessica o bor i Östergötland. Gränslandet mellan Europa och Asien där vi bland annat besöker Blå moskén och åker båt på Bosporen. Jag är resvan, åkt förr två gånger per år olika öar, lär oss om växter och djur i mangroveskogen och åker med en traditionell trätrimaran ut på Indiska oceanen. Gjort mycket i Asien, reser helst med kvinnor eller väldigt vettiga snubbar. Vill du resa med mig till Europa 1, jag hade tänkt att vara borta 1, du behöver absolut inte vara något vandringsproffs eller liknande då jag själv är nybörjare.

singelresor medelhavet

Vi gör även ett besök på en vingård med vinprovning och lunch. Aktivitetsresa till Flachau i Salzburg Denna aktivitetsresa äger rum i Flachau i Österrike, en by i delstaten Salzburg med dryga 2600 invånare. Veckan varvas med vandringar och utflykter till Dachstein och staden Salzburg. Vi har även en ledig dag då vi kan delta i turistföreningens aktiviteter eller bara njuta av hotellet Tirolerhofs alla faciliteter.

Skottland Upplev de bästa av Skottlands sevärdheter på denna resa. Vi besöker storslagna slott och ett av de äldsta whisky-destillerierna i Skottland. Vi får se fårhundar i full aktion och besöker naturligtvis vackra Edinburgh.